Jospa vaihteeksi jotain muuta kuin elokuvien kritisointia?

Jumalan Eeva ja Aatami vai Suuri räjähdys seurauksena Evoluutio?

Mennäänpäs syvällisiin asioihin.

Usko on jokaisen oma asia ja mihin tahtookin uskoa. Moni uskoo että Jumala loi maan ja osa taas että maailman kaikkeus syntyi suuresta räjähdyksestä josta seurasi evoluutio ja ihmiseksi kehittyminen.

Itse uskon evoluution. Miksi?

No perustelen parhaani mukaan. Uskon että Jeesus on ollut olemassa mutta en usko ylempiin voimiin ja siihen että Jeesuksella oli jotain ihmeellisiä kykyjä parantaa sairaat ja saattaa ruokaa monele tuhannelle ihmisille yhdestä kalasta ja leivästä. En usko että Jumala olisi luonut maan ja sitten ihmisen. Eevan ja Aatamin. Miten tuli lisää ihmisiä? En tahdo edes tietää miten he tekivät sen… Joten se on teoriani. En kuitenkaan kiistä tätä jos joku tahtoo uskoa siihen niin olkaa hyvä ja uskokaa sehän on teidän tahtonne ei minun 🙂

Minusta nyt vain evoluutio teoria kuulostaa järemmältä ja toteenkäypältä ja uskon siihen mutta kuitenkin olen osa kirkkoa ja sekin vain siksi että kirkko kieltää sinulta tietyt asiat ellet kuulu siihen. Mielstäni se on silkkaa kiristystä.. ” Et saa mennä naimisiin kirkossa, et saa olla kummi, lastasi ei kasteta täällä ja sinua ei haudata tänne ” Aivan täyttä p*skaa jos minulta kysytään! ..

Tässä hiukan omaa näkökulmaani elämästä ja maailman synnystä. HUOM MUISTAKAA ETTÄ TÄMÄ ON MINUN MIELIPITEENI JA KAIKILLA ON OMANSA JOTEN KUNNIOITAKAA MYÖS MINUN.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

+ 16 = 24