Blended ( Lomapainajainen)

HUOM! SISÄLTÄÄ SPOILAAMISTA!!!

Voi komedia sentään! 🙂

Blended (2014) yksi hauskimmista komedia elokuvista mitä olen pitkään aikaan nähnyt ja vielä huippu näytelijä kaartilla. Taas hurmaava Drew Barrymoren ja Adam Sandlerin yhteis elokuva joka tuotti monia katsojia.

Elokuva oli mielestäni aivan hulvaton olen sen nähnyt jo kahden kerran ja sai nauraa yhtä paljon kuin ekalla katsomis kerralla ja päätin vieläpä ostaa tämän kyseisen elokuvan koska se todellakin on sen arvoista!

Toki pidän Adam Sandlerin elokuvista mutta tämä on yksi hauskimmista 🙂

Juoni oli hauskasti suuniteltu ja ei ennalta arvatta ties mitä tuli ihan puskista ja painotan sitä että nauraa sai ja todella paljoa 😀 Joten jos katsotte joskus kyseisen elokuvan varokaa koska kurkkune saattaa olla hieman kipeä hirveän nauramisen jälkeen. Näyttelijät olivat Drewin ja Adamin lisäksi valittu hyvin, rooleissa nähtiin esim. Disneyllä esiintynyt hurmaava Belly Thorne, Wendi McLendon-Covey ja Terry Crews. !TÄSTÄ ETEENPÄIN SISÄLTÄÄ KOHTIA JUONESTA! Hauskaa oli mielestäni se kun Adamin esittämällä Jimillä oli 3 tyttö ja  taas Drewin esittämällä Laurenilla 2 poikaa. Editointi oli tehty hyvin ja hauskoja pieniäkin yksityis kohtia oli lisätty ovelasti joukkoon. SUOSITTELEN TÄTÄ LEFFAA!

Olenko ainut joka miettii miten tämä kuuluisa tähti kaksikko ei ole yhdessä kulissien takana?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

5 + = 10